jag vet väl inte

ibland tänker jag inte särskilt långt. jag har på något sätt sett det som att det här med bloggen är antingen svart eller vitt. jag bloggar ofta eller seå bloggar jag inte alls. men faktiskt, så är det ju min blogg villket betyder att jag bestämmer själv hur mycket eller lite jag vill blogga. nu tycker förresten min pappa att jag ska (b)logga ut. jag är så underhållande ibland.

1985

image49

  

efter att ha suttit och bläddrat i mammas gamla fotoalbum har jag kommit fram till en sak.digitalkameror är så jävla tråkiga! jag menar, visst man kan radera de bilderna där ljuset blir konstigt, motivet helt fel eller som man ser helt skum ut på. men det är ju det som är det tråkiga. med en digitalkamera tar man bort dom bilderna som blir dåliga. man får aldrig dom där spontana bilderna eftersom dom raderas. med en systemkamera får man helt enkelt leva med att man ser skum ut för bilden är redan tagen. men sen, 20 år senare, så är dom klockrena. dessutom kommer bilder tagna med digitalkamera sällan längre än till en mapp i datorn bland 1000 andra bilder. dom framkallas aldrig och hamnar inte i några fotoalbum. om man inte framkallar dom eller skriver ut dom, men ärligt, hur ofta orkar man det? men visst, det är ju egentligen ens eget fel. för hade man brytt sig tillräckligt så hade man väl sett till att få dom på papper. jag har dessutom kommit fram till att det var bättre förr. allting var bättre, allting suger nu. allting är tråkigt och opersonligt och jag hatar 2000-talet. okej, inte riktigt. men jag tycker faktiskt att det mesta var coolare för 20-30 år sedan. så är det.

och då är dagens låt 1985 av bowling for soup, bara för att det är passande.jag funderar på om jag ska sluta blogga.

http://bloggen.se

när jag för ca 30 sekunder sen skulle komma till blogg.se's starstida, skriver jag, i adressfältet: http://bloggen.se. hur jävla korkad är man inte då!? hm. dagen har spenderats på nova, på stan, sedan på nova igen och sedan på gården. mycket längre än jag trodde. hela två timmar var vi där (på gården) nu när jag tänker efter. hur kommer det sig att alla som jobbar där är så coola? livet är ett mysterium. och nu är klockan halv två och jag borde sova, men när jag väl går upp och lägger mig så kommer det sluta med att jag ligger och lyssnar på musik. för såbra känner jag i alla fall mig själv. dagens låt är ingen för ingen låt är sådär dagens idag.

for unless they see the sky

193698-48

and now I know,spanish harlem are not just pretty words to say
i thought I knew but now I know that rose trees never grow in new york city

mona lisas and mad hatters - elton john